Marie K. Hořovicko

31.03.2018 10:51

Dobrý den, i já chci poděkovat za pomoc při řešení mojí situace.  Tak jako každý tady, tak i já jsem nezvládla kolotoč půjček. Pořád jsem doufala, že svou situaci zvládnu sama, ale opak je pravdou svou situaci bych sama nezvládla.  Není divu, strach ve kterým jsem žila není možné vůbec normálně uvažovat a o penezích už vůbec nemluvím.  Přesto jsem ráda, že jsem se ještě před exekucí stačila obrátit na paní Machovou a požádala jí o pomoc. Už díky telefonu jsem dostala naději, že se vše zvládne, paní Machová se mi věnovala a po celou dobu mne vedla. Když jsem si nebyla jistá, zeptala jsem se a vždy jsem dostala odpověď i pozbuzení.  Musím říci, že psychická podpora od paní Machové je skutečně pohlazením duše.

Dneska jsem ráda, že jsem tehdy zavolala paní Machové, podala mi  pomocnou ruku v těžké situaci. 

 Situace je již vyřešena a já dnes žiji v klidu bez strachu z každého dne, bez strachu z každého telefonu, bez strachu z každého zvonku, bez strachu z každé obálky.  

Mám už klid, který si užívám a to jen díky paní Machové.  Proto jestli potřebujete pomoci neváhejte paní Machovou kontaktovat.

 

paní Machová Vám chci ještě jednou moc poděkovat za pomoc, rychlost, vstřínost, jste úžasný člověk, který pomáhá druhým.

 

Děkuji a z celého srdce přeji hodně spokojených klientů

Z úctou Marie